NK Open vizier en WK Diopter 2023

NK kaart Winterswijk/ WK Diopter succesvol verlopen

 

De afgelopen 2 weekenden werd in zaal Spiekerman te Meddo door ruim 65 schutters meegedaan aan het NK kaart Winterswijk en het WK Diopter.

Dit evenement werd georganiseerd door schietvereniging Buksveld in samenwerking met de promotiecommissie en het bestuur van de Winterswijkse Schietbond. Met dit toernooi werd er een start gemaakt met het nieuwe schietseizoen in de beide disciplines die binnen
de WSB worden verschoten. Onder het deelnemersveld bevonden zich hoofdzakelijk schutters uit Winterswijk en de omliggende schietbonden.

 

Winnaar in de hoofdklasse Open Vizier werd dhr. R. ten Dam van s.v. Buksveld met een mooie serie van 598. Bij de Diopter discipline werd
dhr. H. Stemerdink van s.v. Kerklo uitgeroepen tot winnaar met een respectabel resultaat van 484 punten.
Na afloop werden de prijzen namens s.v. Buksveld uitgereikt door dhr. W. Hoog Antink. Het geheel verliep in een gezellige en sportieve atmosfeer.


Verdere uitslagen:

Open Vizier A-klasse:   E. Zuurman  SVK

Open Vizier B-klasse:   E. Damkot    sv Nimrod

Open Vizier C-klasse:   A. Bussum    sv Treffer

Open Vizier Opgelegd: W. Maas       KSV

Diopter B-klasse:           G. Colstee    Treffer

 

Start competitie
Komend weekend wordt er een begin gemaakt met de competitie waaraan de 13 aangesloten verenigingen deelnemen. Nieuw is dat de competitie in een korter tijdsbestek wordt verschoten en dat er een betere regeling is voor de deelname van de schutters die opgelegd willen gaan schieten.

Ook actuele informatie over de competitie  is te vinden op deze nieuw ontwikkelde website.